Woonhuis Zeewolde

Complete verbouwing voor bestaande split level woning te Zeewolde.

Keuken, hal en toilet zijn grondig aangepakt en voorzien van een nieuwe indeling.

In de hal heeft de standaard taatse deur plaats gemaakt voor een grote eiken schuifdeur die volledig achterin de wand van het toilet verdwijnt.

De keuken heeft de grootste transformatie ondergaan, muren zijn verwijderd waardoor er een grote open leefkeuken is ontstaan met groot kookeiland en apparatenwand weggebouwd in een muur van eiken blokken.

Het kookeiland is voorzien van een zwevend 5mm Rvs geborsteld blad de kanten zijn geslepen en electra zit in het blad verwerkt doormiddel van electra tubes. Fronten en dekplaten van het eiland zijn voorzien van natuursteen fineer en geeft een mooi contrast, met het Rvs.

Ontwerp

1 2

 

 

 

 

 

Update : 18-03-15

6 5 4 3 2

 

 

 

 

 

Realisatie : April 2015

4 3 5 6 1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALL RIGHTS RESERVED – ENGEL INTERIOR DESIGN